15 Gambar Kek Viral Yang Akan Buat Anda Geli Hati, No. 14 Paling Kelakar!


Bukan semua orang ada kepakaran untuk menghasilkan kek. Ada orang cakap “eleh setakat campak-campak je semua bahan itu, nanti jadi lah kek”. 

Benar, tapi bagaimana pula dari segi rasa dan rupa kek itu? Bukan senang tahu nak hias kek! Memerlukan kesabaran dan kena kreatif barulah dapat menghasilkan kek yang cantik. 

Gambar-gambar di bawah ini adalah bukti bahawa bakat sangat penting untuk seseorang bergelar baker

1. Hulk tak berapa nak bengis

 

2. Macam nak tak nak je buat kek ni?

 

3. Elsa cantik-cantik jadi macam ni pula

 

4. Kesian Elsa

 

5. Tu bicep ke embryo?

 

6. Kek tu nampak lagi ceria daripada kucing

 

7. Buzz Lightyear ke tu?

 

8. Daripada comel, terus jadi scary!

 

9. Bila tengok Captain America, memanglah cair tapi taklah sampai macam ni

 

10. Baik tak payah!

 

11. Ala, cupcake biasa pun fail

 

12. Santa, ke monyet?

 

13. Eleh, tak scary langsung

 

14. “Isteri saya ada buat kek untuk saya.”

 

15. Terima kasih atas cubaan anda

Haih, kesian. At least, mereka dah cuba. Yang gelak-gelak ni, anda dah pernah cuba buat kek ke tak?

Sumber: Brightside.me


Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Arena Star

Sumber: Sumber