Hilang selepas PRU, inilah wajah terkini Rosmah Mansor. Cuba lihat hidung beliau

Isteri bekas Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor tiba di Ibu Pejabat SPRM kira-kira jam 10.43 pagi semalam bagi memberi keterangan berhubung kes SRC International iaitu anak syarikat 1Malaysia Development Bhd (1MDB) yang kemudiannya diletakkan di bawah Kementerian Kewangan pada tahun 2012.

Rosmah yang mengenakan baju kurung berwarna biru dan berselendang merah turut ditemani anak perempuannya Nooryana Najwa dan suami Daniyar Kessibayev serta barisan peguam terdiri daripada K Kumaraendran dan Geethan Ram Vincent.

Namun, gambar Rosmah telah mendapat perhatian netizen dan rata-rata mereka terkejut melihat wajah bekas Perdana Menteri itu secara dekat (zoom in).

Walau bagaimanapun, peguamnya Datuk K. Kumaraendran dan Datuk Geethan Ram Vincent memberitahu pemberita siasatan berhubung dengan isu SRC International Sdn Bhd selama tiga jam.

Sebelum itu, bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak hadir dua kali ke tempat yang sama pada 22 dan 24 Mei lalu bagi memberi keterangan berhubung kes sama.

Pada 5 Disember 2015, SPRM telag mengambil kenyataan daripada Najib mengenai siasatannya ke SRC dan RM2.6 bilion dimasukkan ke dalam akaun peribadinya.

Rosmah yang tiba di pejabat SPRM telah mengenakan baju kurung biru dan selendang berwarna merah itu telah mendapat perhatian netizen. Mereka juga telah meninggalkan komen dengan cara menghina dan ada juga yang menganggap bahawa Rosmah masih cantik dan tidak perlu kutuk ciptaan Tuhan.

Sumber : FB Najib 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Arena Star

Sumber: Sumber

Apa kata anda?